Siiri

22.3 keskiviikkona harkat peruttu

Oona

Voisiko tänne saada niitä uusia harkka aikoja ??

Oona

moikka, Ihosen Oona ei voi osallistua tämän viikon treeneihin eikä myöskään tule karhulaan, oonan sormi kuvattiin tänään päivystyksessä ja on nyt paketissa Oona satutti sormensa koulussa liikuntatunnilla terv sirpa ihonen

Maija

Ok, pikaista paranemista Oonalle!

(poistettu pelaaja)

Moi!

Syysvuorot1 (29.8.-31.10.) alkaa ens viikon jälkeen (yo-kirjotusten aikaan tulee muutoksia). Jaosto sai 10 vähemmän saliaikaa kuin viime vuonna, eli edetään taas "tyhjästä on paha nyhjästä" -tyylillä; kaikki joustaa eikä vaihtoehtoja oikein ole.

Muutamat on kyselleet miksei esim. Lyseolle saada vuoroja tytöille - syy on siitä yksinkertainen ettei peräkkäisiä vuoroja saada sopimaan muualle kuin tällaisiin "kakkosasteen halleihin". Vanhimmille pienille kuitenkin koen kynnyksen olevan pienempi tulla b:n harkkoihin jos vuorot ovat peräkkäin. Tällöin ei myöskään molemmissa joukkueissa pelaavat/valmentavat ole kiinni joka ilta viikossa. Tämä helpottaa älyttömästi myös minua - junnujoukkueita kun on tyttöjen lisäksi 2 Kookoon joukkuetta, niin viikon rakentaminen on aikamoista palapeliä..

Vuorot ovat siis:
- tiistai 18.30-20 Ksaon Utinkadun pisteen liikuntahalli (Nipan grillin ja Tornionmäen kaupan välillä). Alkuun puoli tuntia ulkona tai hallin nurkassa (riippuu tilasta).

- perjantai 18-19.30 Utti-halli, täällä taas loppuun 30min aulassa, ulkona tai hallin nurkassa oheisharjoitteena.

Yritän näiden lisäksi löytää "sarjaryhmälle" ainakin yhden vuoron vielä fysiikkaharjoitteeksi, siitä lisää lähemmin. Enää ei pelkkiä tunnin vuoroja tule! Pienet (06-09) pysyy remmissä mukana kunnes saadaan sinne lisää tyttöjä. Jos 90min tai 3 harkkaa tuntuu heille liialta, niin mennään oman jaksamisen mukaan. Pienimmille lajiharkat 2x viikossa on mun mielestä ihan riittävän paljon.

Peliasut joudutaan nyt kuitenkin ostamaan itse (tiedän, ristikkäistä puhetta on ollut ja paljon) - Kari yrittää saada sovituksen harkkoihin. Yritetään pari kautta mennä samoilla paidoilla, eli vähän kasvunvaraa kokoihin. Ja nyt niihin saa sit sen nimen selkään! Se tuntuu olevan isoin asia tytöille :)

Pikkuhiljaa rupeaa harkoissa pyörimään uusia koutseja. Viime vuodesta jatkaa Viveka ja Sara, uusia tulee Minnin isä Hannes, Siirin isä Markus ja Aliisan isäpuoli Jari. Nelli pitää taukoa joukkueesta, joten Petterin osallistuminen selviää myöhemmin. B-tytöistä tulee myös muutama tuttö apuvalmentajaksi, heidän osallistuminen tietty pienempää kuin em. henkilöillä.

Molempien harkkojen jälkeen saa edelleen jäädä isompien harkkoihin mukaan (lajivuoro 60min), edelleen Milanalle, Maijalle, Aliisalle, Annille ja Taavalle (+ Susanna (mv)) suosittelen säännöllisesti käymistä isompien kanssa. B-tytöistä tippui kesän aikana liki kymmenkunta tyttöä pois ja joukkue on pieni - säännöllisesti mukana oleminen voi tuoda pääsyn myös heidän kanssaan sarjapeleihin!

Huh..nopean infon meinasin vain kirjoittaa, mutta romaanin puolelle lipsahti.. :D
Pääpointtina kuitenkin ensi viikon jälkeen (ma 29.8.) alkavat syksyvuorot!

-tia

(poistettu pelaaja)

Moi!
Pieni muutos heinäkuun harkkoihin, koska väkeä on aika paljon poissa lomakautena - torstain lajiharkat alotetaan tuntia myöhemmin, klo 18.30 ja lopetetaan klo 20. Isommilla juoksukoulu alussa, ja halliin pääsee (17 alkaen ) lätkimään ja lämmittelemään.
Myös tiistait saatetaan pitää yhteisinä, mutta se ei vaikuta teidän aikoihin - isot tulee vaan aikasemmin.

Halukkaat valmentajat (Markus, Jari, Petteri & Hannes): voitte alkaa pyörimään harkoissa mukana ja kokeilla vetää jotain, elokuussa pidetään palaveria vähän, että nähdään ketkä kuinkakin paljon pystyvät olemaan mukana (ketkä varsinaisina koutseina ja ketkä apukoutseina pienemmällä osuudella). Jos/kun saadaan pienimmät eriytettyä omaksi porukakseen, voidaan jakaa ihmisiä myös joukkueisiin riippuen mm. harkkojen ajankohdista. Mulla löytyy 1 liiton koulutusmappi, mutta siitä on myös sovellus. Ainakin Googlen kaupasta löytyy nimellä "säbämestari" - se matsku on kokonaisuudessaan siellä ja soveltuu aloitteleville valmentajille.

Heinäkuun ajan mennään siis ti ja to vuoroilla, ainakin torstait kaikki tytöt kimpassa ja tehdään vähän uusjakoa kummien suhteen.

Viikonloppuja!

-tia

(poistettu pelaaja)

KIITOS KAIKILLE PÄIVÄSTÄ!!
Toivottavasti oli antoisaa kaikille ja tytöt tyytyväisiä, hyvin kaikki pelasivat ja osa jaksoi hurjan monta peliä :)

Dropbox-linkissä on kuvia, sen lisäksi facebookissa on kahdessa paikkaa: "Sudet Salibandy" ja "Sudet B&C säbätytöt sekä Pikkutytöt". Molempia kannattaa seurata, tyttöjen sivulle etenkin tulee jatkuvasti kuvia ja videoita.
(https://www.dropbox.com/sh/vztthos44bapvz4/AAC9Jb_DSZ-jxIPIqtWTX9d5a?dl=0 )

Jollei linkki aukea tai ette näe kuvia, laittakaa viestiä - keksitään joku muu juttu sitten 160 kuvalle. Kuvat on kännykkälaatua ja rajattu tyhjät tilat pois- eli ne on kohtuusakeita ja rakeisia.

KESÄLOMAA..

Mennään B-tyttöjen kanssa samaa aikataulua, eli ensi viikko harjotellaan normaalisti ja sitten jäädään n. 5 viikoksi lomalle - palataan heinäkuussa hallille. Tämän loman ajalle puuhaillaan päättäjäisiä, ja niistä tulee myöhemmin vielä infoa, samoin kuin vanhempain paltsusta ensi kauden suhteen.
Tällä hetkellä vahvin vaihtoehto päättäjäisille on mökkipäivä Tuohikotissa uiden, saunoen ja grillaillen. B-tytöt mökkeilee toista vuotta putkeen ja kuluja tulee mökistä 40e ja kauppalaskusta ruokatavaroille ~250e. Eli suht edullinen päivän mittaisesta tapahtumasta. Ehdotuksia toki otetaan vastaan!

Laittakaa mietintämyssyn alle vielä palaveria ajatellen ensi kauden sarjaan osallistumisesta. Näillä näkymin syksylle jaetaan joukkueet 03-04/5 & 05/6-09. Isommat on tällöin C-ikäisiä ja sarjapeleihin saadaan mukaan B:stä 01-02 ikäisiä. Pienemmät joutuvat menemään joukkueen vanhimpien mukana - eli kaikki olisivat D/E-ikäisiä 05-syntyneiden mukaan. Tännekin tietty saadaan vahvistamaan 04-syntyneitä. Aina 1 vuotta vanhemmat pelaajat pääsee yli-ikäisinä mukaan sarjajoukkueeseen.

Miettikää omaa kantaa; lähteäkö sarjaan vaiko jatkaa tämän vuoden tapaan harkkapelein. Jos vähänkään tuntuu, että pystyisit ryhtymään valmentajaksi/jojoksi/rahuriksi/huoltajaksi, niin hihkaise. Joukkueita jakaessa tarvitaan lisää toimihenkilöitä. Etenkin valmentajia kaivataan! Lajikokemus on toissijainen asia, kunhan halua riittää. Molempiin joukkueisiin kasatasn valmentajista rinki, eli kukasn ei ole joka harkoissa kiinni, vaan vastuu kiertää. Sanomattakin on selvää, että ellei toimihenkilöitä ja koutseja löydy, ei joukkue voi toimia.. siksi jokaisen panos on tärkeää!

Mutta, ensi viikko siis normaalisti ja siitä lomalle. Palaverista ja päättäjäisistä tulee infoa joko minulta tai Karilta tai Minnalta kunhan saadaan päätettyä päiviä yms.

-tia